Over ons

Kantoorboom “VERGROENT”

Dit jonge en dynamische team van GROENSPECIALISTEN levert dagelijks groen aan de zakelijke markt in de breedste zin des woord. We zien het als onze taak en missie iedereen op een geweldige groenbeleving te trakteren die past bij de klant en/of doelgroep. We denken graag CREATIEF mee en kijken goed naar belangrijke zaken zoals, luchtkwaliteit, geluidsreductie en de beleving van groen. Dit kan op de werkvloer zijn, maar geldt natuurlijk ook voor de horeca, hotels, ziekenhuizen, eigenlijk overal waar je wilt “VERGROENEN”…

Deze site is een greep van het meest geleverde groen binnen ons zeer ruime ASSORTIMENT. Kantoorboom bestaat sinds 2016 en GROEIT iedere dag weer. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers, kwekers en groenspecialisten kunnen we ieder plan of wens een groenbeleving maken!
Naast mooi GROEN voor binnen, hebben we een ruim assortiment buitengroen. Deze kunnen wij uiteraard voor je opmaken in een mooie plantenbak of op locatie voor je PLANTEN.

Trots en blij zijn we met onze KLANTEN, voornamelijk bedrijven, instellingen en (semi)overheid. Samenwerken, hulp bieden en soms ook vragen biedt Kantoorboom de mogelijkheid om van iedere opdracht een succes te maken. We zeggen daarom niet voor niets: KANTOORBOOM “VERGROENT” !

 

Ambassadeur Trees for All

Omdat we ons groen en de natuur een warm HART toe dragen, vinden wij het onze plicht mee te helpen aan het in stand houden hiervan. Van iedere boom of plant die Kantoorboom bij haar klant aflevert, gaat een DONATIE naar onze groene longen op aarde. De BOMEN! We planten bomen in Nederland en groenprojecten in het buitenland voor een beter KLIMAAT en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking. Dit doen wij als ambassadeur van Trees for All. Meer informatie vind je op: https://www.treesforall.nl/

Heb je een idee of wil je ook een groene beleving? Bel ons gerust, we zijn nieuwsgierig naar je wensen en helpen je graag verder!

 

 

 

 

Referenties

Ons jonge en dynamische team van groenspecialisten levert dagelijks groen aan de zakelijke markt in de breedste zin des woord.


2022 Kantoorboom ®